top of page

Zelfservice 

DSC02403.JPG

CHECK-IN & CHECK-OUT

Check-in 15.00 uur & check-out 11.00 uur. U bent meer dan welkom om het pension eerder te betreden, maar we kunnen niet garanderen dat uw kamer klaar is.

2

ONTBIJT

U kunt 's ochtends genieten van een vers ontbijtbuffet met producten van veelal biologische telers. Ook is een van onze familie aanwezig om u te assisteren waar nodig. Het ontbijt wordt geserveerd op

maandag - zondag: 8.00 - 10 uur

3

SNACKS & DRINKEN

In de borrelhoek zijn meerdere etenswaren en dranken te vinden. 

Deze kunt u zelf scannen en betalen met behulp van ons kassasysteem. 

U kunt direct betalen met verschillende betaalmogelijkheden.

Zo heeft u altijd wat lekkers bij de hand. Deze service is 24/7 beschikbaar 

Boutique Pension Code Rosé is een selfservice pension, v.w.b. het inchecken (met entreecode), ontbijten, en uitchecken. Minimaal één van onze familieleden zal aanwezig zijn bij het ontbijt. 

Ons unieke zelfbedieningsconcept heeft als doel dat u zich thuis voelt en is volledig gebaseerd op eerlijkheid. We kiezen ervoor om de interactie met onze gasten tot het ontbijt te beperken. We streven naar een eenvoudig, toegankelijk en comfortabel verblijf. Verdere instructies over uw verblijf worden één dag voor aankomst per mail aan u verstrekt. 

Boeket bloemen

De uitgestrekte duinen, bossen en het strand zijn de ideale plekken om te fietsen, moutainbiken of paardrijden. Maar natuurlijk ook om te zonnen, wandelen of uit te waaien.

bottom of page